• Vi har store lejligheder lige ved Tarup Center ...

Søger du et sted at bo?

Søg bolig her..

BoligØen.dk - god nyhed for ansøgere

til almene familieboliger på Fyn

Fredag den 26. oktober 2018 går BoligØen.dk i luften.

Logoboligoen

BoligØen.dk er et samarbejde omkring ventelister til gode almene familieboliger mellem fem fynske boligorganisationer: Fyns Almennyttige Boligselskab, Arbejdernes Boligforening Odense, OBO - Odense Boligselskab, Paarup Boligforening og Civica.

BoligØen.dk er din nye digitale boligportal, hvor du kan skrive dig op og søge en ledig bolig. Du kender det fra www.paarupboligforening.dk

Flere fordele på BoligØen.dk:

Fra fredag den 26. oktober 2018 behøver du kun, at skrive dig op ét sted og betale ét ajourføringsgebyr årligt.

Står du skrevet op på BoligØen.dk har du muligheden for, at få tilbudt bolig hos alle de fem almene boligorganisationer. Du kan skrive dig op til mere end 21.000 familieboliger.

Er du i dag skrevet op hos en, to eller flere af boligorganisationerne overfører vi auto- matisk “din bedste placering” (din bedste anciennitet) på ventelisten.

BoligØen.dk lanceres på messen ”Mad, Bolig og Design” i Odense Congress Center,
Ørbækvej 350, Odense SØ, hvor du og alle andre er mere end velkomne til at komme forbi til en snak om mulighederne på BoligØen.

Mød vores kundemedarbejdere på stand 1AD.

Har du spørgsmål til BoligØen.dk? Skriv en mail til os på: info@boligoen.dk

eller kontakt os.

"Vigtigt!  Vigtigt!  "

Vil du være sikker på at modtage information om BoligØen.dk, beder vi dig kontrollere, at din e-mailadresse og dine kontaktoplysninger er korrekte på på vores venteliste. Login. Tryk her

Folketinget har vedtaget ny lovgivning omkring antenne i lejeboliger.

Den nye lovgivning betyder, at man som beboer ikke længere er tvungen til at få leveret antenne via boligforeningen.

Hvis du ikke ønsker, at få leveret tv-signal via det fællesantenneanlæg, skal du rette henvendelse til boligforeningens administration, for afmeldelse.

Bemærk at der er følgende opsigelsesvarsler :

• Solgårdsvej : Løbende måned + 1 måned.
  • Rydsåvej :  15 dage til den 1. i en måned.

(Administrationen skal have modtaget opsigelsen mindst 8 dage før ovenstående frister for at kunne nå ekspedition af opsigelsen. Ved ferie og helligdage skal tillægges yderligere ekspeditionstid.)

NB. reglerne omkring parabol er fortsat gældende. Dvs. hvis tv-kanaler kan modtages via antenneforeningen, gives der ikke tilladdelse til opsætning af parabol.

Som ansøger får du inden udgangen af 2014 mulighed for, selv at logge dig online – her kan du:

•Give svar på fremsendte tilbud

•Se og redigere dine boligønsker

•Se aktuel placering på ventelisten for hvert af dine boligønsker

•Rette adresse, tlf. nr., e-mail m.m.

Alle ansøgere vil få fremsendt et brev med brugernavn og kodeord.

Hvis vi har registreret din e-mailadresse, vil du fremover modtage boligtilbud pr. e-mail, ellers sendes boligtilbud fortsat pr. brev.

Har vi ikke de rigtige kontaktoplysninger til dig, risikerer du at gå glip af boligtilbud.

Vidste du at du som studerende i Odense kan komme først i køen til en af vores gode boliger ?

Du skal kun opfylde følgende betingelser :

• Skal have boet og fortsat bor i samme ungdomsbolig i mere end 2 år.
  • Skal være under uddannelse eller have afsluttet uddannelse indenfor de seneste 3 måneder.

Hvis dette har interesse, skal du ikke gøre andet end skrive "Fortrinsret for studerende" i bemærkningsfeltet når du melder dig ind på ventelisten.

Så får du tilbudt en bolig næste gang vi får en ledig.